web analytics

Hoe werkt Cpap?

CPAP beademing werkt als volgt

Wanneer u het masker op de mond of op de neus plaatst, sluit uw mond automatisch. Dit gebeurt door middel van de luchtdruk die uit het CPAP beademing apparaat komt. De lucht komt schoon in uw lichaam, door middel van een filter die u terug vindt op onze website voor elk apparaat. Ook ontzettend fijn wanneer uw verkouden bent wordt uw neus open geblazen, zodat u weer lucht krijgt bij een verstopte neus. Snurken is dan ook verleden tijd, u krijgt een ontspannen gevoel bij het slapen gaan na verloop van een paar dagen. En uw nachtrust is weer voldoende om de volgende dag te genieten van de dag.

Verwissel uw filter op tijd!

Natuurlijk willen we allemaal zo min mogelijk stof binnenkrijgen. Een filter verwisselen is dan ook heel vaak nodig. Om met 2 filters het jaar door te komen is niet aan te raden. I.v.m. de aanwezige bacteriën.Des al niet te min het stof wat in een slaapkamer rond dwarrelt is behoorlijk veel. Bezuinig niet op filters, en verwissel het tijdig als u merkt dat het is verzadigd.

Bent u alleen een snurker?

Bent u geen Apneu patiënt, maar wel een snurker? Dan is een CPAP apparaat alsnog een uitkomst om het snurken tegen te gaan. Het nadeel is dan dat het waarschijnlijk niet door de verzekeraar zal worden vergoed.

Zuivere lucht tegen de beste prijzen

Onze filters leveren 100% zuivere lucht. Dit komt omdat deze van hoogwaardige kwaliteit gemaakt worden.

Laagste prijsgarantie

Het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom bieden wij de laagste prijsgarantie. Dankzij onze prijsgarantie weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Ziet u het product van uw keuze bij een concurrent voordeliger? Laat het ons weten dan passen wij direct onze prijs aan.

Translate »